• onderwijsprijs blij
  • onderwijsprijs finale 2009 2011
  • onderwijsprijs bellen
  • onderwijsprijs finale 2011 2013
  • onderwijsprijs spandoek
Logo Nationale Onderwijsprijs

In maart 2020 gaat de nieuwe ronde van start. Binnenkort vindt u het aanmeldformulier op deze website.

Kustschool

Zuidzande

Eind juni 2015 is het besluit genomen om te komen tot de vorming van de Kustschool. De drie bestaande openbare basisscholen in Cadzand, Nieuwvliet en Zuidzande zullen fuseren en de nieuwe Kustschool zal, met een innovatief concept, onderwijs in de regio verzorgen.

Aan dit besluit ging een periode van intensief overleg met de betrokken ouders vooraf. De ouders van de drie genoemde scholen dragen de uitganspunten voor het nieuwe concept.

De werkgroep Kustschool speelt hierin een centrale rol. Om de nieuwe school te realiseren zijn nog behoorlijk wat stappen te zetten. Wij doen dit op een zorgvuldige wijze én met de participatie van ouders. Ontwikkelen, uitwerken en stapsgewijs invoeren.

“Op weg naar de Kustschool” wordt daarmee een traject dat werkende weg ontwikkeld en ingevoerd wordt. Een ontdekkingsreis waarbij elke stap ons dichterbij het einddoel brengt; een school met een innovatief, uniek schoolconcept dat zorgt voor kwalitatief goed, duurzaam en bereikbaar onderwijs. Met een duidelijke meerwaarde voor de kinderen en de regio.

Categorie

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast